## Daily Schedule



Spencerport High School



| Period          | Time                    | Length      |
|-----------------|-------------------------|-------------|
| 1               | 7:25 – 8:50 a.m.        | 85 minutes  |
| 2               | 8:55 – 10:15 a.m.       | 80 minutes  |
| 3               | 10:20 a.m. – 12:15 p.m. | 115 minutes |
| 4               | 12:20 – 1:40 p.m.       | 80 minutes  |
| Advisement      | 1:45 – 2:10 p.m.        | 25 minutes  |
| Activity Period | 2:15 – 2:50 p.m.        | 35 minutes  |

| Lunch 1                   | Lunch 2                   | Lunch 3                   |
|---------------------------|---------------------------|---------------------------|
| 3a (lunch): 10:20 – 10:50 | 3a (class): 10:20 – 11:00 | 3a (class): 10:20 – 11:00 |
| 3b (class): 10:55 – 11:35 | 3b (lunch): 11:05 – 11:35 | 3b (class): 11:00 – 11:40 |
| 3c (class): 11:35 – 12:15 | 3c (class): 11:40 – 12:15 | 3c (lunch): 11:45 – 12:15 |
| Lunch: 30 minutes         | Lunch: 30 minutes         | Lunch: 30 minutes         |
| Class: 80 minutes         | Class: 75 minutes         | Class: 80 minutes         |

- AM WEMOCO: Bus leaves at 7:30 A.M. and returns at 10:25 A.M.
- PM WEMOCO: Bus leaves at 11:45 A.M. and returns at 2:30 P.M.

